بــلـــbaladiــدى
مرحبا بكم فى بيتكم الثانى بارك الله فيكم وحظ سعيد وموفق معنا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

بــلـــbaladiــدى
مرحبا بكم فى بيتكم الثانى بارك الله فيكم وحظ سعيد وموفق معنا
بــلـــbaladiــدى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المواضيع الأخيرة
» العلم والجهل
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالخميس ديسمبر 20, 2012 7:52 am من طرف ahmed ibrahem

» سجلوا معنا وشاركونا فى موقع القارئ العالم العلم القرءانى الكبير صاحب الفضيله مولانا الشيخ أحمد حامد السلكاوى حفظه الله لخدمة كتابه العزيز وللعطاء القرءانى
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالسبت أكتوبر 06, 2012 1:04 pm من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» تم بحمد الله تعالى إفتتاح موقع العلم القرءانى الإذاعى الكبير فضيلة القارئ العالم الشيخ /أحمد حامد السلكاوى أطال الله عمره للعطاء القرءانى وفتح الله له مفاتيح الخير ونسعد بإنضمامكم وتسجيلكم معنا فى المنتدى فهيا شاركونا وجزاكم الله خيرا
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالخميس سبتمبر 27, 2012 12:38 pm من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» الصفحه الرسميه للشيخ محمد حامد السلكاوى
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالخميس سبتمبر 27, 2012 12:29 pm من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» القارئ المبتهل الشيخ أحمد محمد السلكاوى ..بالزى الجديد2012
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالسبت سبتمبر 15, 2012 11:34 am من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» الشيخ محمود السلكاوى ..ختام عزاء والدة الحاج/حسب زغلول بسلكا مركز المنصوره
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالسبت سبتمبر 15, 2012 5:03 am من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» قارئ المستقبل القارئ إبن القارئ الشيخ محمود محمد السلكاوى ..ورائعة ختام عزاء بسلكا
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالجمعة سبتمبر 14, 2012 11:07 am من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» عملاق القراء الشيخ محمد حامد السلكاوى ...ورائعة الكهف بسلكا مركز المنصوره
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالجمعة سبتمبر 14, 2012 10:58 am من طرف عمادالدين سليمان صلاح

» القارئ المبتهل الشيخ أحمد محمد السلكاوى ..من أعلام القراء والمبتهلين بمصر والعالم الإسلامى
البطــاطس الأوروبيــــة Emptyالجمعة سبتمبر 14, 2012 10:48 am من طرف عمادالدين سليمان صلاح

تصويت
تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


مايو 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

اليومية اليومية


البطــاطس الأوروبيــــة

اذهب الى الأسفل

البطــاطس الأوروبيــــة Empty البطــاطس الأوروبيــــة

مُساهمة  احمد الشنهاب السبت يناير 01, 2011 3:44 am

المقاديــــر
4 حبات كبيره من البطاطس
2 ملعقة كبيره من زيت نباتي
ملح خشن او عادي
4 قطع من الزبده
جبنه موزاريلا
قليل من الفلفل الاسود
فويل/قصدير




الطــــــريقـــة


أول خطوه حنشغل الفرن على درجه حراره 180


بعدين حنغسل البطاطس بمايه بارده
البطــاطس الأوروبيــــة


البطــاطس الأوروبيــــة 91154499

البطــاطس الأوروبيــــة 91154499

ننشف البطاطس بورق الكلينكس كويس جدا

البطــاطس الأوروبيــــة 89060599

البطــاطس الأوروبيــــة 75490334
بإستخدام الشوكه حنبتدي نشوك البطاطس في كل النواحي
البطــاطس الأوروبيــــة




نضيف الزيت على البطاطس ونخلطهم ونقلبهم كويس جدا

البطــاطس الأوروبيــــة 37879052

بعدين نضيف الملح وبرضو نتأكد ان نقلبه كويس
البطــاطس الأوروبيــــة 91330667

حنفتح الفرن ونكون حاطين صنيه او صاج مغلفه بورق الفويل/القصدير
علشان لما نيجي نحط البطاطس على الشوايه وينزل الزيت مايعملش دخان

البطــاطس الأوروبيــــة 56964159

حنسيبه يتخبز لمده ساعه كامله
البطــاطس الأوروبيــــة


حنطلعه من الفرن ونخلي بالنا لان بيكون جدا سخن
وبالسكينه حنقطع البطاطس بالطول
ونلاحظ ان كل الخطوات الجايه لازم بعد طلوع البطاطس مباشرة ماينفعش نستنى لغايه لما تبرد وإلا تبوظ الوصفهالبطــاطس الأوروبيــــة 73054581

وبعدين بالعرض حنعمل نص فتحه زي علامه الصليب او
+
البطــاطس الأوروبيــــة 13281570


ومن الجوانب نضغط عليه بالإيدالبطــاطس الأوروبيــــة 23195385

البطــاطس الأوروبيــــة  قطعه من الزبده داخل البطاطس

البطــاطس الأوروبيــــة 37660308


وحتلاحظو ازاي دابت

وآخر خطوه حنضيف الجبنه الموزاريلا
وممكن كمان نعمل خلطه سهله وهي
قطع طماطم مكعبات + قطع بصل مكعبات+ صلصه طماطم+ ملح وفلفل
وعلى نار لغايه لما يندمجو كويس وبعدين نضيفها على البطاطس
بعد خطوه الزبده وفوق الخلطه دي نضيف عليها الجبنه

البطــاطس الأوروبيــــة 49780959

وبما ان البطاطس سخنه جدا فالجبنه حدوب ودا شكلها النهائي
بعد اضافه فوق الوش شويه من الفلفل الاسود

البطــاطس الأوروبيــــة 62266486


كدا احنا خلصنا وصفتنا واكيد الأكله دي جميله في الشتا مع الجو البارد
وطبعا انتو تقدرو تضيفو اختراعاتكم في الحشوات

وبالمرة الى يعملها ميبخلش علينا
احمد الشنهاب
احمد الشنهاب
عضو مميز

عدد المساهمات : 796
تاريخ التسجيل : 21/09/2010
الموقع : https://baladi.forumarabia.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى